Андрія Богдановича призначили заступником Голови Державної екологічної інспекції з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. Це стало відомо Кавун.City з власних джерел — ми звернулись до Андрія Богдановича, він підтвердив цю інформацію.

За головування Херсонською ОДА Юрієм Гусєвим (2019 — 2020 рр.) Андрій Богданович був його радником, а згодом — заступником з діджиталізації. Така посада в Україні в обладміністраціях була першою.

У Херсонській області Андрій Богданович займався саме питаннями діджиталізації. За час його роботи онлайн-сервіси на Херсонщині стали більш популярними — і саме за часів його роботи на КПВВ з тимчасово окупованим Кримом з'явився Wi-Fi «Ukraine_loves_you!»

Команда на чолі з Андрієм Богдановичем розробляла також туристичну айдентику, якою можна користуватись будь-кому, не боючись зачепити авторські права.

Читайте ось тут про айдентику: тинць!

А ще Андрій Богданович пропагує здоровий спосіб життя і зовсім нещодавно поділився з нашою редакцією рецептом власного схуднення.

Про це можна почитати ось тут: тинць!

Давай дружити!
Підпишись на наш Telegram-канал (там оперативні херсонські новини та інсайди), наш Фейсбук та на наш Instagram (фото, колажі, короткі цікаві тексти).
Ми тебе любимо!

Читайте нас в Google News.Клац на Підписатися